한국어
LIBRARY
Researchers
Titles
Issue Date
검색
Search
All of ScholarWorks
College of Health Sciences
School of Biosystems and Biomedical Sciences
1. Journal Articles
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Journal
Journal Index
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Journal
Journal Index
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Journal
Journal Index
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Journal
Journal Index
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Journal
Journal Index
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Add filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Journal
Journal Index
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.012 seconds).
KCI
바나나 껍질을 첨가한 생면의 제조와 품질 특성 및 항산화 분석
김시연; 오현빈; 이휘림; 김영순
Article
Issue Date
2019
Citation
Culinary Science & Hospitality Research, v.25, no.7, pp.137 - 146
Publisher
(사)한국조리학회
KCI
설탕 대체 감미료로 제조한 커스터드 푸딩의 품질 특성 및 소비자 기호도 조사
김시연; 오현빈; 이휘림; 김영순
Article
Issue Date
2019
Citation
Culinary Science & Hospitality Research, v.25, no.3, pp.190 - 199
Publisher
(사)한국조리학회
KCI
프리카 분말을 첨가한 쿠키의 품질 특성, 항산화 활성 및 소비자 기호도 조사
김시연; 오현빈; 이휘림; 김영순
Article
Issue Date
2018
Citation
Culinary Science & Hospitality Research, v.24, no.9, pp.18 - 29
Publisher
(사)한국조리학회
KCI
카무트 분말 대체비율에 따른 생면의 제조 및 특성 연구
이휘림; 오현빈; 김시연; 김영순
Article
Issue Date
2018
Citation
한국식품조리과학회지, v.34, no.6, pp.545 - 559
Publisher
한국식품조리과학회
KCI
프리카 분말을 첨가한 가래떡의 품질특성, 노화 억제 및 항산화 특성
김시연; 오현빈; 이휘림; 김영순
Article
Issue Date
2018
Citation
한국식품조리과학회지, v.34, no.5, pp.493 - 503
Publisher
한국식품조리과학회
KCI
루바브(Rheum palmatum L.) 분말과 추출물을 첨가한 초콜릿의 품질 특성 및 항산화 활성
이휘림; 오현빈; 김시연; 김영순
Article
Issue Date
2019
Citation
Culinary Science & Hospitality Research, v.25, no.3, pp.13 - 24
Publisher
(사)한국조리학회
1
Discover
Author
김영순
6
이휘림
6
Subject
antioxidant activities
2
Antioxidant activity
2
Freekeh
2
Quality characteristics
2
antimicrobial properties
1
Antioxidant activities
1
Artificial sweetener
1
avrami
1
Banana peel
1
Byproduct
1
.
next >
Date Issued
2019
3
2018
3
Type
Article
6
Journal
Culinary Science & Hospitality Re...
4
한국식품조리과학회지
2
BROWSE
한국어
Researchers
Titles
Issue Date
LIBRARY