Detailed Information

Cited 0 time in webofscience Cited 0 time in scopus
Metadata Downloads

전유화(전유어)의 과학과 문화에 대한 토론

Full metadata record
DC Field Value Language
dc.contributor.authorKim Young Soon-
dc.date.accessioned2021-09-01T02:19:15Z-
dc.date.available2021-09-01T02:19:15Z-
dc.date.created2021-04-22-
dc.identifier.urihttps://scholar.korea.ac.kr/handle/2021.sw.korea/62480-
dc.publisher한국식품조리과학회-
dc.title전유화(전유어)의 과학과 문화에 대한 토론-
dc.typeConference-
dc.contributor.affiliatedAuthorKim Young Soon-
dc.identifier.bibliographicCitation2012년 한국식품조리과학회 춘계 학술대회, pp.124 - 125-
dc.relation.isPartOf2012년 한국식품조리과학회 춘계 학술대회-
dc.relation.isPartOf식품과학과 식문화의 융합을 통한 한식 세계화-
dc.citation.title2012년 한국식품조리과학회 춘계 학술대회-
dc.citation.startPage124-
dc.citation.endPage125-
dc.citation.conferencePlaceKO-
dc.citation.conferenceDate2012-05-11-
dc.type.rimsCONF-
dc.description.journalClass2-
Files in This Item
There are no files associated with this item.
Appears in
Collections
College of Health Sciences > School of Biosystems and Biomedical Sciences > 2. Conference Papers

qrcode

Items in ScholarWorks are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Altmetrics

Total Views & Downloads

BROWSE