늙은 호박가루 첨가량에 따른 호박떡의 이화학적 품질특성
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | LEE, GUI-CHU | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-02T19:40:00Z | - |
dc.date.available | 2021-09-02T19:40:00Z | - |
dc.date.created | 2021-04-22 | - |
dc.identifier.uri | https://scholar.korea.ac.kr/handle/2021.sw.korea/80022 | - |
dc.publisher | 한국조리과학회. 한국식생화문화학회. | - |
dc.subject | 호박떡 전분분획 SDI RAG 조직감 | - |
dc.title | 늙은 호박가루 첨가량에 따른 호박떡의 이화학적 품질특성 | - |
dc.type | Conference | - |
dc.contributor.affiliatedAuthor | LEE, GUI-CHU | - |
dc.identifier.bibliographicCitation | 2008 춘계 연합학술대회. 우리의 술. 과거 현재 미래., pp.101 | - |
dc.relation.isPartOf | 2008 춘계 연합학술대회. 우리의 술. 과거 현재 미래. | - |
dc.relation.isPartOf | 한국식생활문화학회지 | - |
dc.citation.title | 2008 춘계 연합학술대회. 우리의 술. 과거 현재 미래. | - |
dc.citation.startPage | 101 | - |
dc.citation.endPage | 101 | - |
dc.citation.conferencePlace | KO | - |
dc.citation.conferencePlace | 서울 양재동 aT 센터 5층 대회의실 | - |
dc.citation.conferenceDate | 2008-04-04 | - |
dc.type.rims | CONF | - |
dc.description.journalClass | 2 | - |
Items in ScholarWorks are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
(02841) 서울특별시 성북구 안암로 14502-3290-1114
COPYRIGHT © 2021 Korea University. All Rights Reserved.
Certain data included herein are derived from the © Web of Science of Clarivate Analytics. All rights reserved.
You may not copy or re-distribute this material in whole or in part without the prior written consent of Clarivate Analytics.