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1회 제공량 기준 영양표시에 대한 여성소비자의 인식도와 이해도 조사
LEE, GUI-CHU
Conference
Issue Date
2009
Citation
한국식생활문화학회, pp.76
Publisher
한국식생활문화학회
Place
KO; 서울
A Study on consumer consumption patterns and preference for commercial juk (porridge)
LEE, GUI-CHU;
Yookyung Kim
Article
Issue Date
2008
Citation
FOOD QUALITY CULTURE, v.2, no.1, pp.6 - 12
Publisher
한국식생활문화학회
Development of healthful non-wheat breads fortified with antioxidant
LEE, GUI-CHU
Conference
Issue Date
2009
Citation
The 2009 AACC International Annual Meeting, pp.243
Publisher
AACC(American Association of Cereal Chemists)
Place
US; Baltimore, maryland, USA
Effect of addition of malt extract on fermentation of Jeungpyun(a korean traditional fermented steamed rice cake)
LEE, GUI-CHU
Conference
Issue Date
2009
Citation
IFT Annual Meeting
Publisher
IFT
Place
US; Anaheim, CA USA
늙은 호박가루 첨가량에 따른 호박떡의 이화학적 품질특성
LEE, GUI-CHU
Conference
Citation
2008 춘계 연합학술대회. 우리의 술. 과거 현재 미래., pp.101
Publisher
한국조리과학회. 한국식생화문화학회.
Place
KO; 서울 양재동 aT 센터 5층 대회의실
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